بنوته كول مشرف عام المنتدي
عدد المساهمات : 1120 نقاط : 13906 التقييم : 9 تاريخ التسجيل : 23/06/2009
| موضوع: طريقة عمل سلطات بيتزا هت بلصور 8/5/2010, 10:27 am | |
| [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]سلطه الكول سلو :شرائح رفيعه كرنب شرائح رفيعه جزرمايونيززبادىمعلقه سكرتخلط جميع المقادير معا وتقلب جيدا وتترك بالثلاجه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] سلطه الزبادىزبادىخيارةنعناع اخضر توم مفرومملح بسيطوزيتالطريقةيضرب الزبادى ( النسلة )كويس اوى حتى يصير كاالطحينة وبعديت نقطع الخيلر الى قطع صغيرة اوى ويخلط على الزبادى وبعدين نحط باقى المكونات على الخليط ونقلب كويس اوى ويترك لمدة ربع ساعه ولو عاوزه تخفيها تزودى شوية لبن صغير [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] - صلصةالطماطم الحارة حبة طماطم2 بصلة كبيرة او وسطبهارات (ملح\فلفل\شطة\بهارات)2 معلقة طعام قرفةكمية مناسبة من مكرونة لسان العصفور محمرة فى زيت وجاهزةخل\زيت زيتون1 فلفل حامىالطريقة:_ احضرى صينية فرن صغيرة وضعى فيها الطماطم والبصلة زى ماهما بس طبعا مقشرة البصل [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] وبندخلهم الفرن حوالى 10 دقايق لحد ما نحس انهم دبلوا بعد كدة نخلطهم بالخلاط مع اضافة كل البهارات السابقة معهم وشوية ماء او خل بس نضربهم ضربة واحدة بس مش كتير علشان ميبقاش عصيرفى النهاية نضيف عليها لسان العصفوربس خلى بالك لانها حارة شوية [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]سلطة الفاصوليا البيضاء والخضراء:1\2 كيلو فاصوليا خضراء وبيضاءملحفلفلبهاراتزيتشوية سكربصلة صغيرة3 فصوص توم مدقوقالطريقة:تسلق الفاصوليا الخضراء والبيضاءفى ماء به القليل جدا من السكر السلق يكون خفيف اول ما نحس انهم مقرمشين نشيلهم ونصفيهم من الماء,بس خلى الماء علشان ناخد جزء يكون الصوصحمرى بصلة مع ثوم لحد ما يصفرواشوحى الفاصوليا البيضاء والخضراء فى البصل لفترة قليلةبعد كد نخلطهم مع البهارات والملح والفلفل وماء السلق كصوص [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]سلطة ال سوزن suzan (سلطة الفراخ بالكاتشاب):فراخ بانية مقطعة مكعبات صغيرة ومسلوقة (العدد حسب الرغبة)ملح\فلفل\بهارات\قرفةكمية مناسبة من الكاتشاب والمايونيزخيار مخلل مقطع قطع صغيرة جدازيت زيتون وقليل من الماءالطريقة:_نضع الكاتشاب على المايونيز ويضرب معا فى الخلاط ولو كان تقيل ضيفى قليل من الزيت كلما احتاجت حتى يخف سمك الخليطثم نضع باقى البهارات والملح والفلفلممكن نضرب الخيار المخلل مرة واحدة سريعة بالخلاط ويوزع على الخليط حيدى طعم مقرمش جميل وحيكون مش ظاهراخر حاجة نضيف الفراخ السلوقةيالا بأه انا عملت اللى عليا وجبتلكم الوصفات ورونا بأه شطارتكم يا حلوين واللى تجرب تيجى تقول عملت ايه ولو عرفت حاجه تانيه حاكتبهلكم ولو عايزه تعرفى سلطه معينه برضه اسالى وحاجبهالكوبألف هنا وشفا مقدما | |
|