بنوته كول مشرف عام المنتدي
عدد المساهمات : 1120 نقاط : 13488 التقييم : 9 تاريخ التسجيل : 23/06/2009
| موضوع: شوربة فواكه البحر ( السيفود) بلخطواط والصور 8/5/2010, 10:09 am | |
| المقادير قطعتين سمك فيليهكاليمارى مقطع صغيرحوالى عشر حبات جمبرى متوسطينجزر مبشورمشروم مقطع1 حبه بصله مقطعه قطعه زنجبيلكوب كريمه الخفق الغير محلاهكوب ماءزبدهكمون ملح فلفل واى توابل تفضليها [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]الطريقهنقوم بتقطيع السمك والجمبرى والسبيط لقطع متوسطه او الحجم اللى تحبيه[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]نضع قطعه زبده عالنار ونضيف البصل ونقلب دقيقتين وبعدها نضيف الجزر والمشرم ونقلب لمده عشر دقائق مع استمرار التقليب حتى لا تحرق المكونات[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ثم نقوم باضافه البحرياتملحوظهلو الفيليه كان مجمد من قبل يبقى يضاف فى الاخر ولو كان طازج يبقى نضيفه مع الجمبرى والكاليمارى[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ونقلب الخليط ونضيف الماء ونتركه يغلى لمده ربع ساعهوبعدها نقوم باضافه كوب الكريمه[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ونترك الخليط يغلى مره اخرى لمده ربع ساعه ونضيف التوابل ويقدم[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | |
|